Cene rezervnih delova i mašina u prodavnicama i vašarima

Zna li neko kako se krece cena po metru creva za hidrauliku koje bi islo na klip od Mtz? (ne znam da li ima neka adekvatnija tema,pa pitam u ovoj)
 
Potrebna su mi dva creva(ne znam jos koja duzina,ali verovatno po oko 3-3 i po metra) na jednom kraju sa prikljucima za traktor na drugom sa onim holenderima za klip.Moracu uskoro to da kupim,pa me zanimaju otprilike cene...
 
Kod nasih majstora, ravan kraj-holender 1,5e, krivi kraj 2,5e, presovanje 2,5e po kraju, 1m duplo pancirnog creva 5e.
Primetio sam da firme sto nose po vasarima obicno iz Indjije, duplo jeftinije izadju creva kod njih.
 
Ima neki i kod nas u Obrenovcu rade,pa cu videti kakve su cene.Mozda budu na Ubu 20-og ti iz Indjije.Ne isplati mi se da idem u Rumu samo za to...
 
Trebaju mi gumene zaptivke za brizgaljke benzinskog motora, znaci samo gumice. dali znate gde to moze da se poruci.
original.jpg
 
Vidjao sam na vasaru u Rumi da donose kutije sa svakojakim gumicama raznih dimenzija sve lepo sortirano i cela kutija gumica kostala je oko 1000 dinara a bilo ih je sigurno 300 komada.
 
Zna li neko gde se moze naci mali filteri goriva sto dodju na dovodu pre glavnih filtera?Meni na Case se zapusio i sad ne znam gde mogu naci odgovarajuci.Usput ima li negde nepovratnih ventila za dizel?
 
Sad sam obavio desetak razgovora telefonom i ništa mi nije jasno. Tražim automatsku kuku za imt 539 pa zovem prodavce i ne mogu da se načudim razlici u cenama. Za sada je najjeftinija u Juselu, kod njih je 7500 turska, a cene dalje idu preko 9700, 10300, 130eura +pdv, 150eura....vrh je 18000 i neki dinar uz obrazloženje da je Zastavina, bre!
Jel ova turska od kartona kad je tolika razlika u ceni ili su ove naše daleko daleko precenjene?
Kakva su vaša iskustva sa delovima iz uvoza?
 
ima turska, FOP Novi Bečej, zastavin odlivak a Trajković sve ostalo, niški odlivak Trajković sve ostalo...
 
Nazad
Vrh