Cene komponenti za stočnu hranu

Uzeo suncukretovu sacmu 15 t 43 din
Protamino pigi 113 din
Protamino tripto plus 99 din na kamion kes odma
Da li neko koristi Ravago premikse

Еее треба за врхунско прасе квалитетна храна...
Питање је колико има слободне соје на тржишту а да није "капарисана" за друге ствари и тржишта.

Što se tiče cene premiksa za tov, Sano i Patent su tu negde a Inberg (premijum) je nešto jeftiniji. Po vašem iskustvu kome dajete prednost ?

Користио прошле године за крмаче дојаре и супрасне крмаче, имумолак и имуносов. Нисам имао проблема, сада користим имуно фуд 20% за све. Мало је јачи за супрасне крмаче али пошто ми је просек од почетка године залучених прасади по крмачи 15.25 таман буду у кондицији како треба. Ни дебеле ни мршаве. Коригујем са количином хране.
Товљенике продајем са просечном тежином 120 кг ~150 дана старости. Ово је скупља варијанта од премикса али ради за све паре.

Колико знам за то ти треба дистрибутер и продавац лекова типа мивака, корвет, ветмедик и слични. Назовеш и питаш како и шта може.

Kud ce vise pregovaram sa sano super pa me boli glava od matematike, soja na racun legalno 90 din najeftinije, bez racuna 85 88, dok stavim premiks nema me nigde a superi 98 99 zavisi od tonaze

Патент готова смеша 16 % протеина, 46 дин.
Размишљам се дал да узмем, имам 30 комада око 35 -40кг, па да их товим

Nazad
Vrh