Cene junadi i gotovih bikova

Sta se sekiras sad ces kod Djurdjevica menjati bikove za telad i da oces neces moci uzeti nasu telad
Jbg oni spuste cenu mi ne prihvatimo onda oni uvezu meso cujem iz Slovenije po 6,2 e i tako iz nedelje u nedelju polako se gomilaju bikovi stvara se guzva a izvoza za kosovo crnu goru i bosnu nema vuku bikove jeftinije iz hrvacke slovenije i madjarske tako da ubijaju kod nas cenu

Poslednja izmena:
Nisam Djurdjevicu davao bikove sigurno 20 godina. Do sada nije bilo problema sa kupovinom teladi kod njega, osim sto je borba doci na red za kupovinu.

Uvek je u ovo vreme tesko prodati bikove, svake godine. Zato gledam da ih prodam do prvog juna i posle tek tamo oktobra.
Zanima me da li ce i teladima da padne cena.

Mi smo dogovorili sredinom maja sa Žarkom na 7.1 i jos nismo natovarili. Trebali bi narednu ili sledecu nedelju ali ce biti verovatno i korekcija cene(dogovor)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Пуне се шупе и гараже, механизација лети напоље. Сад једном стиже не знам колико комада, добио пољопривредни кредит.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Al vidi narod kupuje telad ide roba nije mi jasno sta se tu desava kao da zanemaruju da je pala cena bikova neko blesavo stanje aj da ulupaju pare

Nazad
Vrh