Cene junadi i gotovih bikova

ja sam uspeo pred veliki petak da prodam 8 kom. po ceni od 1.8 a prodavao sam ih vise od mesec dana gde me niko nije ni pitao za bikove, juce pazario telad u proseku oko 130 kg po cni od 400 eura komad

stric prodao pre oko nedelju dana bika po 1.7, a junicu po 1.4, al to nisam cuo od njega pa nisam hteo da pisem - videcu ga sutra u crkvi pa cu ga bas pitati i za kilazu

ja sve mislim da ce cena gore i zbog letnje sezone, a i ove uredbe ukoliko bude nesto pametno bi malo tome mogle da pripomognu

Kod nas na kosovu leposavic bikove placaju 2e kg.Valjda daju siptarima preko ibra kod njih je manjak stoke za klanje

Kod mene je samo jedan u selu prodao za 2e/kg bikove i to negde krajem januara - pocetkom februara. Posle niko nije dobio tu cenu. Najvise su isli po 1.85-1.90.

Posto li su bile junice 220-250kg sinoc u Kraljevu? Treba mi za klanje. Ako neko zna, molim da mi javi. Hvala.

Poslednja izmena od urednika:
Nesto se desava kod mene za dva dana 5 /6 kupaca iza krave iza bikove ali peckaju. Ja mislim da treba malo sacekati .Kad smo vec cekali tolko.NESTO SE MUTI.

Nazad
Vrh