Koliko onda po tvojoj racunici kosta tele od 120kg??Najrealnije sto postoji jeste, 1:3 cena bik tele....al to kod nas ređe sto kaze milasin...
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko onda po tvojoj racunici kosta tele od 120kg??Najrealnije sto postoji jeste, 1:3 cena bik tele....al to kod nas ređe sto kaze milasin...
Druzeeee 5.04.24 kupio 28 kom 900e kom, sad prodavao bikove po 3,25 i 3.45, da sam hteo da racunam bio bi bankar, molim Boga da bude koliko toliko da ostane, za vreme korome pucanje samo takoo, nisi imao kome prodati prosek 740 kg, po 1.9e .....Koliko onda po tvojoj racunici kosta tele od 120kg??
Druze racunica kojoj se ja nadam i pisem je da za 1 bika mpgu da kupim 3 Tri teletaa, ako razumessNesto ti nije dobra racunica 1prema 3. Ako su bikovi 3.3E onda po tebi telad treba da su 10E kg. Tele od 100 kg izadje 1000E.
Slusao sam da je nekad tako bilo, od kad ja radim paritet je 1-2. Posto nemam nista u tovu vec dve godine ne mogu da pricam u racunici, ali ubedjen sam da je bolja nego pre par godina, kad su telad bila 600 evra a bikovi 1100. Sad su telad 1000, a bikovi 2000. Razlika je bila 500, a sad 1000 evra. Pritom lucerka je zadrzala istu cenu, a kukuruz je jeftiniji nego tada sto je bio.Druze racunica kojoj se ja nadam i pisem je da za 1 bika mpgu da kupim 3 Tri teletaa, ako razumess