pujol
Član
2 da budu i da ocistimo sveCena bikova 2,7 do 2,8 e i dalje u padu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
2 da budu i da ocistimo sveCena bikova 2,7 do 2,8 e i dalje u padu
9000 komada Madjarska i Hrvatska ,ciste neke farme zbog bolesti.Pa odakle uvoze?
E prijatelju,prošle godine na 6 jutari deteline bilo oko 800 bala a ti onda prehrani 8-10 krava koja junica i koje žensko tele.Kukuruza je bilo,pola trotonke po jutru.Posedujemo oko 20 jutari zemlje.Kako nece biti, po nekom mom poimanju stocar bi trebao posijati da ima visak hrane u normalnim uslovima, ako bude susa opet bi trebao imati dovoljno za svoje potrebe.
Ovde na forumu se cesto moze procitati kako je losa cijena zitarica zbog nedostatka stoke u drzavi i to je po meni cista nebuloza.
Kupovinu zitarica za soku smatram opravdano samo ako odredjena zitarica ne uspjeva na odredjenom geografskom podrucju, mogu proci neke manje kolicine da se sastavi do novog zita kao i koncetrovana hrana
Covek koji se bavi prevozom te stoke....@milan971 Који је извор те информације?
800bala na 6 jutara u bar 4kosenja???E prijatelju,prošle godine na 6 jutari deteline bilo oko 800 bala a ti onda prehrani 8-10 krava koja junica i koje žensko tele.Kukuruza je bilo,pola trotonke po jutru.Posedujemo oko 20 jutari zemlje.
Baš tako kako je napisano.Možda +- 10-ak bala.800bala na 6 jutara u bar 4kosenja???
Jesam.3,5 jutra je bilo stare i 2,5 mlade.To nam se jako retko dešava da tako ostanemo bez deteline.Samo još jednom se desilo,ne mogu se setiti godine.Obično sejemo oko 4j a ove godine smo dodali još 1,5 j sudanske da nadoknadimo deficit ali ne možeš protiv Boga i prirode.To su čari našeg posla.a nisu vam retke?
ti znam da si sejao prosle godine mladu a cini mi se da je i zoran