Cene junadi i gotovih bikova

Tesko je prodati bika preko 600 kg ,najbolje idu oko 550 ,trenutno plafon 1.9 e sa papirima Agropapuk , Djurdjevic moze 1.9 e ali da se uzmu telad ,ima i kupaca za bosnu isto 1.9 e mislim kilavo u pm

Zaboravio sam imena, voze aktrosa zuto-zelen pazarskih tablica, troje njih u kamionu. Zato sam ih i dao zato sto svi kilave i odlazu dolazak. Jedu govna, prosla tura je bila prosek skoro 700 kila nekima previse teski pa nece drugima kao da su slabi itd. Sve u svemu smuci mi se kad dodje vreme da prodajem.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Ma ide kako ide nema kod mene u selu bikova u zastoju ili na cekanju sve je to potovareno ali cena mizerija 1.9 e ,posle 20 godina tova bez prekida uzecu poduzi odmor dok se stanje malo ne promeni ,ili ce cena bikova da raste ili ce cena teladi da padne,nesto mora da se desi da bi tov bio opravdan

Kod vas se bar tovari. Kod nas siptari nude od 1.6e do 1.85 bez papira. Svi smo zvali te vase sto im prodajete niko nece da dodje ovamo.

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока

Daleko ste a imaju ovde robe koliko god im treba tako da za sad nece da se vozaju ,kod mene siptara nema ,dolazi ponekad Redzepi iz Bujanovac beli krem kamion ,ucenjuje bez papira ,radio sam pre sa Mensurom sad vuce iz hrvacke i Madjarske svaki dan po sleper bikova

Ide roba i odavde za Srem samo preko nakupca koji uzme malo marze ne mnogo, tu oko 40din/kg.
Jbg mi nismo imali srece da u onoj jebenoj privatizaciji neko ozbiljan kupi "Banat" u Karlovcu, bilo bi to odlicno za ovu regiju.

A kod mene i dalje obecavaju da ce doci. Nakupac za Agropapuk kaze da ima previse robe pa kao ne stizu.

Kod vas se bar tovari. Kod nas siptari nude od 1.6e do 1.85 bez papira. Svi smo zvali te vase sto im prodajete niko nece da dodje ovamo.

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Bataliti,mnogo zajebancije za šta,ko ima nek mu bude objekat podno skladište ili nek izda nekom,dr. zemlje nema,bar kod nas,vraćeno mađarskom nasrodu čiji su preci bili na strani rajha pa su po završetku rata brže bolje pobegli sa ovih prostora (verovatno zato što bi dobili ono što su zaslužili) i drugim mađarima (u koje spadaju roditelji moje majke koje niko dirao nije,ali su bili sirotinja,tako da zemlje nema),uglavnom,samo da napišem iako je :off_topic:,neki trener Đurović i Vrbasa kupio je oko 130 ha,68 ha neko iz Zrenjanina,i tako.

Poslednja izmena:
Smilovao se ovaj iz Agropapuka, dosao i ponudio 1.9e. Jos par ponuda ima, ali vrlo vrvt njima ide.

Nazad
Vrh