Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma daj , molim te .. Kao ne bi siptarima dao za pare? A , sto.. Jel` njihove pare ne mirisu? Jos ja ne videh da neko ne prodaje za novac kupcu samo zato sto je siptar... More, dao bi ti ko bela lala , samo samo da je dobra cenacukaneca je napisao(la):1,5e bikovi a krave 1e. Stigli su mi i bikovi a imam i kravu za klanje ali mislim da će morati da mrdne gore cena. Kad dobijem 1,6 i 1,1 onda idu ali šiptarima nikako
Iz istog razloga se necu ni raspravljati sa tobom, jer smatram da nisi sagovornik sa kojim treba gubiti vreme u raspravama, jer si pun neke nedokazane velicine.cukaneca je napisao(la):Gosn Karaliću, ja se neću raspravljati sa tobom, pogotovo oko ovako nečeg, jer smatram da nisi toliko vredan sagovornik i poznavaoc ove teme a i mene kao čoveka koji stoji iza svake svoje reči kako izgovorene tako i napisane.