Dolovac
Član
Kada se zaduzuje drzava to je u evri,kada se mi zaduzujemo i kad vracamo to je u dinari. A banke(sve strane) razmene dinari sa zaduzeni evri kod NB i iznosi napolje,jel tako to ide?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Interesantno da o tom problemu nisu razmišljale Španija , Portugal , Francuska , Italija , Belgija , Grčka , Nemačka , Slovenija . . .А шта ћемо кад европска унија пропадне, а са њоме и евро? Како ће онда државе које имају само једну валуту пословати? Ко ће остати као гарант тој валути, која држава?
Ja se nadam da se ti salis i da nisi toliko plitak?Naravno da bi u tom slučaju važila samo 1 valuta .
Kome je u interesu da ostane dinar ?
Običnom narodu ili kamarili na vlasti ?
( p.s guvernerka bi morala na biro-rada )
Kad je već spomenuh , nema je odavno u medijima , možda je Aco čuva za sam finiš kampanje ?
16.600 eura tolika njiva, i još pod voćem ?Evo cene, SD kraj...![]()
Kupuj to Radachine.Pa vidiš, ima i telefon, svež je oglas. Cveta voćarstvo.
I ja gledam slicno na tu postapalicu o pranju para iz kriminala.A ne vidim sto bi bacali pare na zemlju i zamlacivali se glupostima kad mogu da cuvaju lovu i da uzivaju a da ih niko nista ne pita
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока