Cena zemlje? ( kupovina,kredit,prepis )

ukrajina i dalje ratuje samo zbog tog kapitala a to je covek
ukraina je napadnuta i brani se da li je to u redu ili po vama je trebalo da prepusti teritorije, po putinu slovenskoj pravoslavnoj braći sutra bi poljska uzela zapadni deo ukraine a o bivši orban je postavljao pitanja manjina. šta je po vama ukraina trebalo da radi
[/QUOTE]
Nije smela da se igra sa vatrom....
Ako ti neko dovodi belosvetske dzukce na vrata treba da zna da neces sedeti skrštenih ruku.

Malo oko vremenskih prilika u narednim decenijama. Iznose se neke pretpostavke da će zagrevanje planete dostići maksimim za 50 godina, a da nakon toga sledi pad prosečne temperature. Većini nas ovaj podatak malo znači, ali čisto da ostane beleška za nove generacije.
HQUoYy6XEAAQE3V

......................................... Ko
sto bi rekli mi smo bure baruta .........................................
granice ne sredjene,od hrvata,bosne pa dole do sipaaca
za koju godinu bice belaj,samo sto je sad rat druga prica nego ko nekad
a vi mi opet nemojte verovat sta pisem
Sad su svi naoružani i samo nas čekaju .
Nije ovo više ono vreme kad je jedina organizovana i naoružana snaga na ovim prostorima bila JNA .
Bio sam učesnik 2 takva sukoba i znam šta pričam .
Pa od skoro su i Šiptari kupili ( dobili ) 5000 dronova tako da smo izgubili i onu taktičku prednost koju smo imali sa oklopnim jedinicama .
Kad Šiptari to imaju , šta tek reći za Bosance I Hrvate koji samo čekaju da nam naplate dugove iz poslednjeg perioda .
O voljnom momentu ( naših rezervista ) bolje i da ne govorim .

ukraina je napadnuta i brani se da li je to u redu ili po vama je trebalo da prepusti teritorije, po putinu slovenskoj pravoslavnoj braći sutra bi poljska uzela zapadni deo ukraine a o bivši orban je postavljao pitanja manjina. šta je po vama ukraina trebalo da radi
Nije smela da se igra sa vatrom....
Ako ti neko dovodi belosvetske dzukce na vrata treba da zna da neces sedeti skrštenih
[/QUOTE]ruku.

Kaže jedan ovde koji kupije zemlju, ima i stanova i kuća ali i kupuje zemlju. Kaže, ako dodje ukrajinski scenario dzaba stanovi, zemlju niko ne može da sruši, uvek je tu gde je...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Имам ја земљу на Косову и шта ми вреди? Нит је обрађујемо нити аренду добијамо, шуму нам посекли и шта ако тако дође и овде у Војводини? Шта ти вреди земља колико год да је имаш?

Gde nema konkurencije kao kod vas na primer, dođi kod nas pa konkuriši, jedino niskom cenom usluga.
Imamo 25 kombajna u selu. Od toga je jedan zmaj 143. Sve ostalo strani. I svi rade usluge.... Znaš kolike su ti potrebe za kombajnom pa spram toga i uzmeš kombajn. Ima lovol za 60-70k...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Nazad
Vrh