Кића
Član
Ako je neko skoro kupovao zemlju, nek napiše posle koliko vremena stiže rešenje o porezu na prenos apsolutnih prava
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam da li se desio slučaj da prođe taj zakonski rokZakonski rok je 60dana da oni procene tržišnu vrednost. Ako prođe 60dana onda moraju da prihvate cenu iz ugovora (ako procene više imaš pravo da se žališ).
Ovo nisam znao. Jel' piše to negde, kako se zove zakon?Zakonski rok je 60dana da oni procene tržišnu vrednost. Ako prođe 60dana onda moraju da prihvate cenu iz ugovora (ako procene više imaš pravo da se žališ).
A da li si to srebro unovcio da bi dosao do te 4x vece vrednosti u novcu (da bi ga u nesto drugo ulozio) ili i dalje stoji u srebru pa samo matematickim putem si dobar 4x a zapravo taj "mrtav" kapital stoji i ne zaradjuje nista dok ga ne prodaš? Njivu kupis i izdajes(nemas rizik u proizvodnji) znaci taj ulozeni kapital ti nesto i direktno donosi a i dalje ima neku trzisnu vrednost za koju moze u svakom momentu da je prodaš? Imao sam i ja rasprave i razgovore na tu temu sa nekim drugarima koji to govore za zlato. I kad ih pitam kako ja da imam koristi od takvog ulaganja tu malo zapnu sa objašnjavanjem. Zlato i srebro su ludo skocili u zadnjih 5 godina,sta ce se dalje desavati to niko od nas ne moze da zna.I nad popom ima pop . Prije 5g ,sam pisao kako sam nakon duze analize sa kolegama sa nekih drugih foruma zakljucio u sta bi trebalo uloziti stekic. Poslije dublje analize izmedju keša , zlata , nekretnine , dolara ,svajcaraca , bitkoina , nerealno kupovine pistoljske i puscane mucije , cak su neki predlagali ruske rublje , najvise mi se svidjalo srebro ili bakar , ali srebro pogotovo jer je imalo sve pluseve u raspravi. Ali trazio i trazio , fizicko , u okviru bh nije bilo. Drugi izbor mi bio bakar al isto se nije moglo lako fizicki odraditi . Uzmem dolare. Prve godine plus druge minus i na isto . Al 23godine ne odustanem od procjene i pretvorim u srebro .
Pun pogodak , x4. Zlato je truba za srebro.