Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Гледао сам синоћ за твој регион. Нема ништа повољно. Али сам, из понуђеног, дошао до закључка да имате велико социјално раслојавање. Све аукције су прве. Нема других а камо ли слободне погодбе. Зачи или се прода на првој или се намири потраживање. С' друге стране има велики број аукција за покретну имовину - значи, задужена сиротиња.Gde nalaziš te licitacije?
imaš privatnu porukuГледао сам синоћ за твој регион. Нема ништа повољно. Али сам, из понуђеног, дошао до закључка да имате велико социјално раслојавање. Све аукције су прве. Нема других а камо ли слободне погодбе. Зачи или се прода на првој или се намири потраживање. С' друге стране има велики број аукција за покретну имовину - значи, задужена сиротиња.
Bato,ti gledaš po regionima šta se prodaje.Гледао сам синоћ за твој регион. Нема ништа повољно. Али сам, из понуђеног, дошао до закључка да имате велико социјално раслојавање. Све аукције су прве. Нема других а камо ли слободне погодбе. Зачи или се прода на првој или се намири потраживање. С' друге стране има велики број аукција за покретну имовину - значи, задужена сиротиња.
Nisam ni ja, zato sam i rekao, a tesko da cu i cuti.Pitam te zato što ja nisam čuo nikad da se udružilo 10-20 Srba i uradilo to.
Neko ce da isece ako vec nije i isekaoBato,ti gledaš po regionima šta se prodaje.
Imam jedno pitanje za tebe.Jesi li išao da obiđeš to što si kupio?
Šumu koju kupiš tako sigurno nećeš ti seći,možda tvoje dete.
Nikada nismo radili tako,odnosno nikada nismo tražili gde je nešto nekome na doboš.
A da nismo ni blizu mesta stanovanja.
,ni ja ne kapiram sta ce mu nesto sto ne zna ni gde je a kamoli nesto viseNekretnine su zemlja po vojvodini, stanovi i gradjevinsko zemljiste u bg i ns.Ma kapiram ja da ima neki višak novca i da hoće da ulaže u nekretnine.