Odg: Cena zemlje?
Pozdrav momci, pocetkom januara sam se interesovao za neku zemlju u Vojvodini i tako kontaktiram agenciju iz Beograda. Nakon par i mejlova oni mi posalju ovu ponudu (mada se nisam interesovao za toliku povrsinu). Meni se ovo cini prevelika cijena. Sta vi mislite?
P.S.
Ovo mi je prva "operativna" poruka
"Postovani
po dogovoru Vam saljem (neku najgrublju) ponudu zemljista,u opticaju imamo i manje parcele.
Zemljiste u Zrenjaninu 2400 ha je u jednom komadu podeljeno kanalima za navodnjavanje,
zemljiste je prve klase,sa uradjenom drenazom,vodi se na preduzece i moze se kupiti bez ikakvih obaveza prema radnicima.Cena je 0.6 e/m2.
Zemljiste u Somboru 980 ha uje u jednom komadu, I i II klase vodi se na preduzece i moze se kupiti bez obaveza bez prema radnicima.Cena 0.6 e/m2
Zemljiste u Kikindi 425 ha (u dve celine) sa cenom od 0.6 e/m2 ima mogucnost za razgovor o spustanju cene.
Za zemljiste u Rumi 4500 ha, ukoliko Vas interesuje ovolika povrsina dostavicu Vam naknadno podatke.
Zemljiste u Sidu 1000 ha,cena 0.8 e/m2
Zemljiste u Vrscu 430 ha, cena 0.8 e/m2 sa mogucnoscu spustanja cene.
Zemljiste u Bacu 880 ha, cena 0.8 e/m2.
Zemljiste u Gajdobri 390 ha, cena 0.8 e/m2 sa mogucnoscu spustanja cene.
Zemljiste u Subotici 300 ha,uz autoput sa mogucnoscu preimenovanja u industrijskuo zemljiste (ka granici sa Madjarskom) cena 0.8 e/m2 i mogucnoscu spustanja cene."