KishRobert
Prijatelj Foruma
Sta sa njima?Prosperitati?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta sa njima?Prosperitati?
Prosto ljudi ne znam šta je sa vama. Da dajem u arendu imam prihod od 2,5% na godišnjem nivou na uloženi kapital, kada je radim i obradjujem od 5-7%. Čuo sam oglas da jedna banka daje kamatu od 1,2%, ostale manje. Gde mislite da možete da oplodite sada kapital i da imate prihode veće od 5% na godišnjem nivou. Recite mi da odmah dignem kredit dok su kamate niske i da tamo uložim novac. Voleo bih i ja da je cena zemljišta na Čeneju niža, ali nije. Da li će biti niža ne znam. Zemljište je neobnovljiv resurs i ako se obradjuje kako treba neuništiv. Nažalost mnogi u Srbiji su se dokazali u uništavanju maltene svega, ali uglavnom zbog činjenice da nemaju potrebno znanje i veštine.A šta vi planirate da radite na toj njivi kada ste platili 10500 evra jutro. Meni jedino ima logike da se izparceliše i naprave placevi pa onda da se oni prodaju. Za te pare si ga mogao 50 godina raditi u arendu...
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
imam pomalo iskustva u tim fondovima,ti bre stvarno mislis da ces da zivis 30 god nakon penzionisanja? Ako slucajno bacis kasiku pre isteka tvoji naslednici nece dobiti ni celu sumu koju si im uplatioIma i pametniji nacina da se novac oplodi a na samo banke ,evo primer privatni penzioni fondovi,pogledaj kolko daju za primer tih 5kj po toj ceni ,ukucaj 6 miliona u jednokratnu uplatu i period dizanja penzije 30 godina sve ce reci.A da napomenem rajfajzen je jos bolji. A po meni to je jako velika cena za kj.nebi nikom da pametujem svako zna svoje al navo sam samo primer.http://www.dunavpenzije.com/dunav-fond-kalkulator-penzija
Pa 7% od 11000 evra je 770 evra.Da bi imao toliku zaradu na jutro mora bruto da ima 135000 dinara/kj.135000 / 16,5 dinara kolika je bila cena psenice je 8200 kg/kj.Nisam ja to napisao,ja sam cestitao.A gde ima tih prinosa??
Prosto ljudi ne znam šta je sa vama. Da dajem u arendu imam prihod od 2,5% na godišnjem nivou na uloženi kapital, kada je radim i obradjujem od 5-7%. Čuo sam oglas da jedna banka daje kamatu od 1,2%, ostale manje. Gde mislite da možete da oplodite sada kapital i da imate prihode veće od 5% na godišnjem nivou. Recite mi da odmah dignem kredit dok su kamate niske i da tamo uložim novac. Voleo bih i ja da je cena zemljišta na Čeneju niža, ali nije. Da li će biti niža ne znam. Zemljište je neobnovljiv resurs i ako se obradjuje kako treba neuništiv. Nažalost mnogi u Srbiji su se dokazali u uništavanju maltene svega, ali uglavnom zbog činjenice da nemaju potrebno znanje i veštine.
Do nedavno smo mislili da ima sve za džabe,a trenutno je gorivo preskupo,voda se sva plaća a uskoro ce oporezovati i sve bunare.Zemlju su poceli arapi da kupuju,polako i neprimetno.U Somboru ima vec 50 porodica arapa koji polako otkupljuju salase.Za 10 godina zemlje nece biti na prodaju a ako se i pojavi bice jos skuplja nego sad.Posle ce da nam bude neko drugi kriv i svaljivaćemo krivicu na drzavu,komsije i ....Ti si rekao da si bio sofer,znaci proputovao si evropu.Ovakve zemlje kao u Vojvodini nema nigde a za sve se mozemo zahvaliti Pupinu dok je lobirao za nas.Čim predjes u Madjarsku primeti se razlikaA kolika ti je kreditna sposobnost, evo nekretnine su ti jos uvek br 1.Samo tesko da sa kreditom mozes nesto da uradis.
A i 2.5% na koji period, kad ocekujes da ti se povrati ulozeno,ako je preko 3 godine zarobio si novac i to ti nije ekonomski isplativo za tako malu svotu, jedino ako neces u amanet da ostavis tu zemlju.