Izgleda su se Turinac i Srbobranac vratili s meseca, pa preselili u Albertu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nismo ih kupili,nasledili.Kada ste kupili te njive koje ste prodali i koje zelite da prodate?
Tema cena zemlje a ovde na deset strana u nazad nemozes naci dva komentara o tome.Cena zemlje 9500e/kj
- - - - - - - - - -2018 godina cena zemlje 9500 eur/kj. 2019 godina ako nas opizdi jos jedna susa bice prodajem traktor a uz traktor dajem jutro zemlje gratis.
Taj film nece gledati.Tema cena zemlje a ovde na deset strana u nazad nemozes naci dva komentara o tome.Cena zemlje 9500e/kj
- - - - - - - - - -2018 godina cena zemlje 9500 eur/kj. 2019 godina ako nas opizdi jos jedna susa bice prodajem traktor a uz traktor dajem jutro zemlje gratis.
Ja cu cekati pa javim jel happy end,ko se zadnji smeje...!Sačekaj tile Decembar,možda će biti i u bioskopima
Kako ,bole nji đon za sve ,platica ide ,kako vrh kaže takoje i biće,ne sekiraju oni ništa samo oko izbora da svoja dupeta uguraju.Pročitah neki dan sličan problem imaju tamo gde je "srce" futoškog kupusa, tamo je prenamenovano u građevinsko...
Žaliti se, nema druge, taksa na žalbu je 400 dinara, samo što je mrka kapa za ishod. Izuzev, izuzev, grube omaške u donošenju rešenja, proveriti i to !
* * *
Moramo biti aktivni u procesu donošenja lokalnih urbanističkih akata, kao prvo.
Kao drugo, moramo se rvati sa lokalnim odbornicama ! Institucionalno.
Lokalne skupštine usvajaju predloge i procene lokalne poreske administracije. Tu ima puno prostora za delovanje u poreskom zakonskom okviru !
Dalje...
Institut "katastarski prihod" kroz istoriju je krvlju plaćen... Slobodan seljak ne sme pristajati na odbacivanje te tekovine !
reci,nemoj da nas drzis u neizvesnosti?Jedna stvar samo. U poreskoj su dužni da za 60 dana od dana podnošenja prijave za plaćanje poreza na prenos apsolutnih prava donesu rešenje. Ukoliko istekne taj rok dužni su po zakonu da prihvate ugovorenu cenu kao osnov.
Ja sam se na ovakav propust poreznika spasio plaćanja mnogo ozbiljne sume za ovaj tip poreza.
Mogu ti naći tačno koji član i stav to kaže.