Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kome da prodam,to je misaona imenica u mojem seluKupuj Mirko bez ramisljanja,ako ti nekad zatrebaju pare prodaces a arendu mozes samo da ustupis..
Sva sreca nemamo gastarbajtere ali zato raspolazemo sa velikom kolicinom baba i djedova po metru kvadratnomI kod nas je bilo tako pa cak i jeftinije, a neko da i dzabe, samo da se ne korove.. Ali kako su gastarbajteri poceli da dolaze i da se dokazuju, digla se arenda na 3 evra.. Mada dovoljna in je bila samo jedna sezona da vide da za zemlju je potrebna i malo glava, a ne samo pare, tako da je sve vraćeno i cena je pala opet na evro-evro i po po aru..
Drugar mi nudi u blizini moje kuce hektar zemlje,njiva cetvrtasta,lepa,da kazem skoro ravna za 2700 eura.
Neznam stace mi,bolje je mozda uzeti pod zakup zemlju svake godine.Kod nas je zakup 100 eura po hektaru bez subvencija i ugovora.30 godina po 100 eura je 3000 eura.Ja duze necu ni ziveti,koliko se uopste to isplati kupovati?
Mozes dobiti 8000 po jutru. mozda i vise ako naleti prava budala.Naravno.igra ulogu i koliko imas zemlje u tabliDa li zna neko kako se krece cena zemlje na k.o. curug, potes livade, zemlja prve klase u tabli?
Ja dajem već godinama po 330 evra po lancu tjs oko 57 ari e sad kolko će biti nemam pojma