Cena tovljenika na tržištu

Ja koliko sam cuo po selu na komad dva idu svinje za 320 din kg. Koliko je to istina nemam pojma. Imam jednog viska debelog pa sam se zato raspitao. A i nema svinja na prodaju po selu....

Većinom je otkup pratio cenu bez pdv-a. Ne znam da li bi kod Djurdjevica dobili više od 250 i to je prijavljeno pre 2-3 nedelje i nisu još zvali, a kad sam video da Stojanac placa 270 odmah sam rekao tati da ga zove, nismo nikad sa njim radili pa nisamo znali kad je plaćanje ali kod njega ide čim se fakturise i svatrno je tako bilo

Ja koliko sam cuo po selu na komad dva idu svinje za 320 din kg. Koliko je to istina nemam pojma. Imam jednog viska debelog pa sam se zato raspitao. A i nema svinja na prodaju po selu....
Mani te price po selu na komad dva, mogu tako da traze i 400din, ovo je trziste pa kako diktira i uvoz.
Ne znam i ovi sto ruse kad je kukuruz 30din gde je racunica na 250 na 0 si

A najjace je ono kao idu sad na prodaju tovljenici od uvoznih prasadi pa će cena dole. Pa nije to prase došlo za dzabe i nije hrana pojeftinila, jednino mogu da zezaju otkup od manjih jer vamo imaju top robu i kolicinu.
Jel se zna cena po kojoj su placali uvozno prase?

Mislis da nekoga zabole posto su kostali ti uvozni prasici I cim su ih hranili,i oni su gledali da kupe jeftine prasice i ovde oborili cenu

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Gresite, prasad iz uvoza mozda su bili i skuplji nego ovde kod nas.Ja sad za septembar 490 plus pdv, a proslu turu sam platio 570plus pdv

Prasad su bila skuplja al zato onda nasima obore cenu, plus i proguraju hranu kroz tu prasad

Ja znam da od ovih iz ove ture 2 idu na razanj,jedan u zamrzivac,jedan ode na ono 10kg secenje tanjirom tuc muc perverzija a ostali cemo videti dal tov ili 25kg-prodaja

Nazad
Vrh