Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
50% kukuruza po 20 dinara, 25% tritikale isto po 20din, 22 griz racunam 60din, i premiks3%Нема слике, али то је та одприлике цена што имамо и на послу, мислим чак да смо типа 31-32 динара са нашим компонентама.
Код куће сам на 38-39 динара, највише имам проблем са куповином кукуруза, већ сам писао, узимам на велико а хоће да им се плати као џакиран. Важи, нема проблема... Већ су ми и 40 динара тражили.
Па онда пребијам са готовим концетратом на велико. Наравно да има зараде, само је питање колико је некоме то мало или не би радио за то.
Ја немам баш тај луксуз да бирам.
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Koega čiji Premiks kupujete50% kukuruza po 20 dinara, 25% tritikale isto po 20din, 22 griz racunam 60din, i premiks3%
Ja sam kupio soju u zetvi po 51 dinar, a kad ekstrudiram ispari par procenata vode iz soje i na trijerisem otpadne 1~2% mislim. Onda i nesto struje se tu potrosi pa okvirno ga racunam 60 dinaraЗар сојин гриз није око 55 динара, мислим да ми тако рачунамо.
To je top hrana, mislim da tu ima i preko 16% proteinaНа послу мало више соје, мислим 25%, кукуруз ништа, пшеница, јечам и то је то.
Zadnjih par tura gebi tovKoega čiji Premiks kupujete