to toA mesari se prave ludi i neće da kupuju domaće.Hoće da skinu cenu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to toA mesari se prave ludi i neće da kupuju domaće.Hoće da skinu cenu.
To je nama naša borba dala.
Tacnije ja sam 19000 platio15 pa čak do 17 hijada su ljudi plaćali, ako se dobro sećam.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
U hladnjacu?Stari ljudi su pričali da se svinje zatvaraju kad je loša cena.
Koliko tebe izlazi proizvodna cena tog tovljenika?Tacnije ja sam 19000 platio
620plus pdv 28kg prosek
Zovu jer ljudi nedaju zbog cene radiće nakupac i za upola da ispoštuje klaničaraBem ga par natkupaca zvalo na 200 din da tovari, cak i 210, cudna situacija
124 izlaz na cenu od 230 i pdv da ne kazem cist minus, al jbg prosle godine bila zarada 90e po tovljeniku i eto sad..Katastrofa, ako i naredna tura bude ovakva necu vise da tovim bolje mi da sedim i da racunam nego da radim i da nema zaradeKoliko tebe izlazi proizvodna cena tog tovljenika?
Odnosno kolika je cena tog tovljenika bez ikakve zarade i koja je cena hrane po kg?
Tad se kreće u nov turnus.U hladnjacu?
Ovo bode oči i bole me duša:Kako je uvoz smrznutog jeftinog mesa zamenio domaće stočarstvo - Ozonpress :: internet portal
Najnoviji podaci Eurostata o cenama hrane u zemljama Evrope u odnosu na prosek 27 članica Evropske unije, pored informativnog daje i jednu veoma zabrinjavajuću ocenu. Naime, prema podacima Srbija je iako, na samo 53 odsto raspoloživog dohotka po kupovnoj snazi na 94 odsto je od prosečne cene...www.ozonpress.net
Ја, ипак мислим да у овом грму лежи зец...
Ostalo ista farma 190+ pdvDa li se menjala cena za iducu nedelju