Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Realan sam.Nemoj tako pisati.
Objekat je predviđen za tov od 50kom i 4 krmače.. Pa je dosta ne praktično za 10 krmača. Svaki dan čišćenje i bacanje slame jer krmače sa prasićima zahtevaju da bude suvo i čisto.Ja sa 8 krmača ni neznam da imam svinje u dvorištu, dok sa 100 tovljenika bez rešetki nema vremena nizašta drugo....
Neznam oko čega si se ubijao od posla sa 10 krmača.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Ima li matematike na 10komPre korone sam držao 9-10 krmača i prodavao prasice ugl za pečenjare.
Ne mogu da kažem da je bilo loše ali sam crkavao od posla.
Kad sam prešao na tov to je druga prica...3-4 krmače i laganica.. Koliko oprase toliko tovim, ponekad dokupim koje prase.
Realno radim 13 jutara od toga 3 moje resto plaćam zakup, zadnje tri godine nisam imao kukuruza preko 4t znate onda gde je tu matematika. 2023 sam računao oko 3.3t po jutru.
Da je zdravlja pa da odradim rešetke i septičku ove godine i onda milina, napunim hranilice i po tri dana nemam posla oko njih.
Лепо си ти то срочиоIma matematike samo kao što kaže kolega zavisi koliki su apetiti i ambicije.
Znas kako sam ja uvek gledao jedno prasenje meni jedno za krmaču.. Pa onda ako ne prodaš od sise nego na 25 tu zaradiš malo.. Pa ako ne prodaš na 25 nego tovis i tu zaradiš malo i tako dinar na dinar nakupi se.
Ja sam taj posao uvek opisivao kao posipanje vode iz čaše u času.. Pa onda one dve tri kapi što ostanu u čaši to je tvoje.. E sad kad ti sve to pojačas pa presipas iz bureta u bure ostane mnogo više na kraju nego u čaši ako razumeš o čemu pričam.