Mozda pokusavaju ali nema robe..A svinje se najvise traze sad u okt i novembru i decembeuСпомињу данас на послу, очекује се пад цене товљеника у наредном периоду. Видећемо шта ће бити.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda pokusavaju ali nema robe..A svinje se najvise traze sad u okt i novembru i decembeuСпомињу данас на послу, очекује се пад цене товљеника у наредном периоду. Видећемо шта ће бити.
Sta da se prikaze kad nema svinjaMogu samoЧекај да пробају на силу спустити у маркетима, то се очекује. Наравно да се прикаже као "боља цена".
Kakva je ta mast iz radnji? Meni nesto ko da gricka pod zubima...Očigledno postoji neki poremećaj na tržištu . Danas svratim u par kasapnica koje su poznate po cvarcima ali avaj , kažu nema čvaraka a neće ih ni biti .
Na moje čuđenje i pitanje ima li masti na prodaju , odgovor je istovetan .
Šta ću , svratim u Maxi i kupim Gavrilović mast u kantici ( 599din )
Očigledno su neki parametri promenjeni 1kg masti = 4 litre zejtina ?
Lagao BiH kad bi rekao da je lošaKakva je ta mast iz radnji? Meni nesto ko da gricka pod zubima...
Hladno ceđena mast, pršti voda iz nje kada se stavi u vreo tiganj. Daleko je to od domaće topljene masti....Kakva je ta mast iz radnji? Meni nesto ko da gricka pod zubima...