Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sofijini 7 do 10 dana isplate za predatu robu se oduzilo na 21 dan.
Kako ti je drugar prošao sa Mitrosom i kakva je saradnja sa njima? A ti šta si uradio, dođe i sreda?I meni stiže utovar pa imam istu muku kao i svi, inače trenutno naj bolje 190 din i sutra dan pare.Ima li nešto bolje na 50 kom.?jutrs mi drugar prica tovario svinje na mitros dal danas ili juce nije bitno meerio svinje na vagi na silosu u velikim radincima zbog sebe da zna kako je prosao tu se zatekla sofija i kamion biftekov nudila mu 190 da joj da svinje pa 200 pa nakraju 210 din dao ih na mitros nije smeo da joj da svinje.Mene i drugara vuce Trlic dve nedelje imamo ukupno 150 kom nikad da utovari nadam se u sredu barem je tako obecao
Juče na mitrovačkom carinskom terminalu nekoliko šlepera živih svinja iz Hrvatske.Toliko o ceni......
Svi bi zeleli da drze a cime ce ih hraniti? kad je kukuruz podbacio?Dobra je cena Sad svi ce krenuti da drze svinje.Kod nas ima jedna klanica koja daje istu cenu ali plus pdv ali pitanje kad ce ti dati pare mozda i za 60 ili 90 dana,ja ovima koji idu na odlozeno nista ne verujem samo ih otkacim