Hladno Pivo
Član
Proverena informacija da Sofija veceras tovari svinje po ceni od 200din. Juce kod mene u selu tovarila po 185din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ev trenutno se kamion puni donose ljudi od dva do deset komada...Zvezdani Jahac Svoje svinje tovaris ili imas informacije,cena od 200 je odlicna a kako stvari stoje nece skoro dole nadamo se jos vecoj jer prasad slabo bilo i ko je imao gledo da proda po sto boljoj ceni da bi uzo pare.
Ako saznas cenu krmaca javi imam i ja jednu od 300kg.Završava se Vaskrsnji post a svinja malo ima, možda cena jos ripi. Jel zna neko koliko se placaju jalove krmače
Kupujem ne prodajem,ponudio mi komsa po 130 pre deset dana ja mu rekao da je post i da cu uzeti po Vaskrsu, pa ga videh ispred prodavnice a on rece skočila cena tovljenika izgleda da će i on da podigne na 150Cekaj i tovi do Novebmra .. zakolji i osusi sto sta ostalo krcmi koliko ko zeli i eto para.. a ne sad da je das na 100 din.. prodaces je na kilo sredjenu po 400.. razmisli nista ne gubis
Dok ne izbrojim ne mogu ni biti kratak,Precicu na jagnjetinu i onako je zdravijaA kakve veze ima post i kupovina krmace ..//// 50 evra si zagarantovano kratak.. sto si trazio to ces i dobiti, pratis valjda stanje svinjskog mesa, svaki dan ide na gore