miki83
Član
Jeste na manje tako ide.mada u selu ima jedna manja farma,i cijena je isto 4 km al oni od 100_130 kg.pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za jednu marku racuna se 61 din ,130 din je oko 2.15 KM.Pozdrav.da pitam koliko je 130 din u markama?nije valjda oko 2.5 km....?ako je tako onda je to stvarno malo,žalosno...pa to je dzabe ljudi.ove godine sam prvi puta držao svinje,za sebe dva i dva za prodaju pa vidim da treba cijena najmanje 3 km treba da bude da bi čovjek nešto sitno dobio...ja sam sve sastojke kupovao i miješao sam i evo na kraju kada zbrojim imam oko 200 km zarade po bravcu,al na cijenu od 4 km.pozdrav
Da li si merio ili samo odokativno . Dodaje se 3 kg. Sto je neka realnost.Zavisi koliko izađe van ali više od 2 ne iziđe.
Da komentari su u najmanju ruku interesantni, da nije tuzno bilo bi jako smesno.Interesantni su i komentari ispod teksta....
Interesuje me cena prasica rase pijetren i koliko mogu da naguraju kila za godinu dana?