Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zaraditi ,ostaje da vidimo šta će dalje biti ovde je zasad takva situacija.

Slažem se da će uvesti da li je jeftinije nisam siguran jer za uvoz mesa klaničari još uvek (po zakonu )moraju platiti dotatnu carinu tako zvani prelevman koji iznosi cca +30 din po kg a šta je sa socijalnim mirom proizvođačaKaralic je napisao(la):uvezu meso radi socijalnog mira
i na kraju jedan link sa sajta ministarstva kretanje cena u januaru na stočnim pijacama u srbiji http://www.stips.minpolj.gov.rs/tmp1/view.php
on može da proizvodi i da dobije subvencije ... ili neki naši klaničari da uvezu meso bez obzira na to što bi isto to mogli da kupe na domaćem tržištu bez sumnjivog porekla i kvaliteta i ništa skuplje. A kad gledaš skupštinu Srbije Patriota do Patriote svi pričaju o tome na sav glas da se peni ,a nas male proizvođače dovode na rub egzistencije .Samo još toliko pokušao sam da registrujem dvorište za farmu (imam registrovano gazdinstvo ali pored toga radim u jednoj firmi)kad sam se raspitao kod opštinskog vet. insp. i u opštini pao mi mrak na oči ,kao prvo opštini neće ni da čuju a inspektorka kad mi sve nabroja šta treba (od bunara do dez barijere preko vage i objekata raznih ...)ja kažem ne želim ja sto krmača da držim a ona i jednu da držiš isto ti sve treba ! Ja budala hteo da bude sve regulisano da bude po nekom zakonu -redu kad već radim .Neznam da li gospoda u Ministarstvu znaju da preko 70%proizvodnje tovljkenika u Srbiji rade ljudi kao ja i vi kolege sa foruma zar nije interes države da se omogući izađe u susret ljudima koji hoće i žele da rade i to ne na crno mešetarenjem nego po zakonu ...

Da li vi ljudi mislite, da ce mo mi seljaci da progledamo?
E nećeš valjda