Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja kad ovako napisem,odmah budem okarakterisan kao osoba koja kvari parti.Ne znam cemu ova tema 1. januara... pa neko nije dobio ni konacnu za rod 2017, siguran sam da ima i takvih, a vec bi o ceni 2018, i ovi sto su ekstra prosli suncokretom nek malo smanje dozivljaj, nije svugde rodilo preko 2 tone, ima ljudi koji nisu imali ni 1000 kg/kj, koja je tu matematika, koja racunica, koja agrotehnika... Ima tema suncokret 2018 koja je i vise nego dovoljna, a ova tema moze slobodno pod kljuc do septembra 2018...
Ne znam cemu ova tema 1. januara... pa neko nije dobio ni konacnu za rod 2017, siguran sam da ima i takvih, a vec bi o ceni 2018, i ovi sto su ekstra prosli suncokretom nek malo smanje dozivljaj, nije svugde rodilo preko 2 tone, ima ljudi koji nisu imali ni 1000 kg/kj, koja je tu matematika, koja racunica, koja agrotehnika... Ima tema suncokret 2018 koja je i vise nego dovoljna, a ova tema moze slobodno pod kljuc do septembra 2018...