slobapatrola
Član
Sve ima svoje mane i svoje prednosti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemoj zezati pa svi 30 a mi toliko?! Nek im na cast...29.16 kod nas tako se dogovorili da nam isplate. . .
Najvise zasluge za sve ima njihova zemlja koja je jako kvalitetna.Crepaja je dosta jako selo, vredan narod a imaju![]()
Da to jeste uglavnom zbog dobre zemlje u Crepaji. A pravi vredni i radni ljudi su po meni padinci, ako neko hoce da vidi kako selo treba da izgleda neka ide u Padinu. Ja nigde nisam video bolje I naprednije selo od Padine, svaka cast Slovacima.Nemoj zezati pa svi 30 a mi toliko?! Nek im na cast...
- - - - - - - - - -
Najvise zasluge za sve ima njihova zemlja koja je jako kvalitetna.
Pa opet u zemlju,al prvo u cupPa jel znate štaćete sa tolikim novcima od doplate![]()
Na jednom otkupnom mestu gde sam predao dva vagona i isplatili mi po 27 kazu jos se nezna konacna cena ,tj ne planiraju doplatu od 40000din.Zato pitam.A na drugom mestu su mi u vrsaju isplatili 29,15.Ja sam dobio doplatu od 2.16 din,sveukupno 29.16din.![]()
Апсулутно се слажем са тобом,увек сам говорио да су Словаци народ који треба ценити,поготово који живе у Србији.Огледало напредка,слоге и суживота иако су мањина.Da to jeste uglavnom zbog dobre zemlje u Crepaji. A pravi vredni i radni ljudi su po meni padinci, ako neko hoce da vidi kako selo treba da izgleda neka ide u Padinu. Ja nigde nisam video bolje I naprednije selo od Padine, svaka cast Slovacima.
Ja predao u agroideal ,dobio 28 rsd po kili akontaciju i za sad ništa od doplate!