Rekao sam ja jos u avgust da ce cena 55dindzi bitiDa, kao 10 puta će da doplaćuju....
To je to, davno sam pisao da će cena biti oko 450e.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rekao sam ja jos u avgust da ce cena 55dindzi bitiDa, kao 10 puta će da doplaćuju....
To je to, davno sam pisao da će cena biti oko 450e.

Sta sam rekao za cenu jos pre 2 meseca,tesko da ce biti preko 55din55 dinara konačna cena kod nas.Od ponedeljka počinju sa doplatom.
Nadali smo se,ali ispade na kraju samo slepa nada...Svi znamo kako funkcioniše tržište kad je u pitanju suncokret pa ja i nisam nešto ni iznenadjen ni šokiran.Što bi pod naški rekli j...b..g..Sta sam rekao za cenu jos pre 2 meseca,tesko da ce biti preko 55din
Daj prognozu za sledeću godinu da znam čemu da se nadamSta sam rekao za cenu jos pre 2 meseca,tesko da ce biti preko 55din
 Imam 38 godina nepamtim da je ikad bio suncokret na našim njivama,al pošto od soje nema vajde mora sunja.Baš sam babu pitao jel deda to ikad sejao kaže jeste pa smo kući tukli glavice ni ona se neseća kad je to bilo
Imam 38 godina nepamtim da je ikad bio suncokret na našim njivama,al pošto od soje nema vajde mora sunja.Baš sam babu pitao jel deda to ikad sejao kaže jeste pa smo kući tukli glavice ni ona se neseća kad je to bilo 

Ja sam dobijao 60 odma sa njive ali nisam prihvatio...Da smo se provozali malo izvukli bi bar 60.
Još u septembru se znala konačna cena.Čujem da se planira suncokret konačno isplatiti 450e po toni.
Info iz dijamanta.