nesic
Član
I kod nas akont od juce 53.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
510 evra +pdvJel ima negde cena za visokooleinski ?.
Ja sam pre par dana dobio info da je 64 din...510 evra +pdv
Ja samo prenosim cenu sa Pan Agenta...ali to je to...dinar je razlika...Ja sam pre par dana dobio info da je 64 din...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
I mislis li da svi ovi koji su davali 50 din akontno da ce davati razliku od jos 14 din ako bude ta cena koju si napominjao?Ja sam pre par dana dobio info da je 64 din...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
To je za visokooleinski. Nemam pojma koliko će ko doplaćivati. Prvi put u životu sejem suncokret. Za običan sam čuo 60 din. Ja sam za moj, kao i što sam napisao, dobio akont 50 plus pdv...I mislis li da svi ovi koji su davali 50 din akontno da ce davati razliku od jos 14 din ako bude ta cena koju si napominjao?
Utakmica je tek pocela.Za suncokret je ove godine otimacina,nema robe koliko su zamislili.A uz sve to izvozi se sirovo ulje za tursku i prvi put koliko sam cuo da se cak i seme ne preradjeno izvozi.Tako da,ko robu bude hteo,morace i da je plati