Cena suncokreta 2025

Kod nas se za visokooleinski priča o cijeni max 450 €.. I po bimalovoj direktivi više ni nema za kupiti sjemena običnog suncokreta

I mislis li da svi ovi koji su davali 50 din akontno da ce davati razliku od jos 14 din ako bude ta cena koju si napominjao?
To je za visokooleinski. Nemam pojma koliko će ko doplaćivati. Prvi put u životu sejem suncokret. Za običan sam čuo 60 din. Ja sam za moj, kao i što sam napisao, dobio akont 50 plus pdv...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Pa svake godine dobijemo bar 10 dinara nižu cenu, sem pre par godina kad je bio 73 ali su zato izjebali proteste i zahteve koji su postavljeni za veće ciljeve da bi dobili 6 dinara na suncokret.

Svake godine pred žetvu po 50 traktora pred svaku kapiju svake fabrike zejtina pa bi se lako dogovarala cena. Ovako otkupe pošto oni hoće, posle pakuju u džambo vreće pa za Tursku. Juče mi priča prevoznik da kad im odveze odmah se pakuje u džambo vreće i vozi šleperima u Tursku pa sad ti vidi koja je cena tamo ako im se ovde isplati da plate 53 i da ga pakuju i voze šleperom toliki put a na šleper ne može da stane ko zna koja količina.

Nazad
Vrh