Uf dobro je da nije 31 ako doplate jos 2 din bicemo svi zadovoljniKod nas akontna 36 din sa 8%pdv
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uf dobro je da nije 31 ako doplate jos 2 din bicemo svi zadovoljniKod nas akontna 36 din sa 8%pdv
nece Nas drzava pomoci, otkuda takva ocekivanja...Kad bi cena bila i 100 din, nemam cemu da se radujem kad mi je suncokret unisten....teska depresija zavladala, nadamo se da ce nas drzava malo finansijski pomoci, ali sta da ocekujemo kad jos ni subvencije nisu isplacene...
Jedino ovde mafijaška država oborila cenu na 140 dinara pred žetvu.Cena suncokretovog ulja:
EU maloprodaja: Lidl, Billa, Kaufland, Spar, Hofer...
Austrija 3,5 €
Češka 2,89
U Rh suncokretovo ulje 1.19 eura u trgovini.Cena suncokretovog ulja:
EU maloprodaja: Lidl, Billa, Kaufland, Spar, Hofer...
Austrija 3,5 €
Češka 2,89
Jel istina da se kod vas dobija 900e po ha na konto elementarne nepogode?Tu sam informaciju danas cuoU Rh suncokretovo ulje 1.19 eura u trgovini.
Konstanca 380 dolara
Novorosijsk 309 dolara
Znaci druze, kod nas raspad sistema, mi bi konkurirali sa cijenom Rusima, Ukrajincima i Rumunima koji obradjuju par tisuca ha vlastite zemlje a prve 2 drzave imaju umjetno gnojivo po upola nizoj cijeni i ne placaju arendu jer imaju vlastite zemlje par tisuca hektara barem. Rumuni takodjer sto se tice vlasnistva. Francuzi i Svabe imaju neku donekle ok cijenu s kojom mogu neku sitnu zaradu imati i ici naprijed.
A Bosna, Srbija, hrvatska, (mozda i Madzarska) ce reci laku noc u ovoj situaciji.
NAjveci problem je sto bi ova cijena na svim robama mogla bito standard iducih 5 godina pa gledaj tko ce opstati na tome.....
Ma mislim da je patka, cuo sam i ja informacije o 1050 eura po ha na suncokretu i na nekih 800 eura po ha za kukuruz al cisto sumnjam u to... Pa osiguravajuca drustva u nekim slucajevima to ne isplacuju.... Vrijeme ce pokazatiJel istina da se kod vas dobija 900e po ha na konto elementarne nepogode?Tu sam informaciju danas cuo
Tugo nasa golema...Kod nas bilo 34 akont bcm, od juce 35,5 ....