dragan.kovacev
Član
Pa ti si prvi koji ide i prati u ovoj temi sta pisem.
35,hahaha daj boze...
Pa bode u uci tvoj pesimizam, men bas driga dal ti do podna mrzis samog sebe a od podna ceo svet, al trujes temu i ako je ocigledno da nemas pojma!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ti si prvi koji ide i prati u ovoj temi sta pisem.
35,hahaha daj boze...
Smeta ti moj pesimizam,samo me slobodno stavi na ignore listu i resio si stvar,nemoj biti sadomazohista.Pa bode u uci tvoj pesimizam, men bas driga dal ti do podna mrzis samog sebe a od podna ceo svet, al trujes temu i ako je ocigledno da nemas pojma!
Smeta ti moj pesimizam,samo me slobodno stavi na ignore listu i resio si stvar,nemoj biti sadomazohista.
Ako se dobro sećam mislim da je i lane Viktorija izašla sa nekih 25 din pa je opet bilo 30tak,dinar gore dole .. mislim da opet opipavaju pa ako prođe prođe...
Peet i sta sa35 bicete zadovoljni?
Da ima terminska 35 ja bi ga dao.Peet i sta sa35 bicete zadovoljni?
Da ima terminska 35 ja bi ga dao.
A ko ne bi?I ja takodje,bez razmisljanja.
Tako je. Kad bi bilo na pola puta do 55, znači 45. Trenutno to može da sanjamo.Toliko su nas ubili u pojam da bi za 35 din dali svi bez premisljanja. Na sta smo spali u u pm
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Toliko su nas ubili u pojam da bi za 35 din dali svi bez premisljanja. Na sta smo spali u u pm
Kad mi nismo slozni pa lepo da uteramo drzavi, da niko ne poseje ni zrna zita ili ni zrna suncokreta pa da vidimo sta ce .
Nikad se sloziti svi necemo a muka mi je od nas da iz dana u dan prave sirotinju i robove sto i jesmo! Sto je najgore od svega to nam radi par ljudi!