Evo ja podrzavam subvencije i vece cene svega.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ali ti si zaposlen, što može značiti i nepozeljan za subvencionisanje .Evo ja podrzavam subvencije i vece cene svega.
Брзо јавите хрватима да не напуштају села,нек не обазиру на све друго што неваља,субвенције ће их спасити. Исто као и браћу Румуне,ојачали су муњевитом брзином,прешли су са ручног брања на змај 222.Evo ja podrzavam subvencije i vece cene svega.
Propale poljoprivrede raznih zemalja Evrope,uslovljene adekvatnim subvencijama,ponor,samo u Srbiji poljoprivreda cveta ,uslovljena potporom od silnih 4000 din po ha,tigar kida,i gleda kako zemlje u okruzenju poljoprivredno posrcu.Брзо јавите хрватима да не напуштају села,нек не обазиру на све друго што неваља,субвенције ће их спасити. Исто као и браћу Румуне,ојачали су муњевитом брзином,прешли су са ручног брања на змај 222.
Da bi subvencije vredele i znacile nesto sistem mora biti uredjen. A ne da ti drzava da 2 dinara a na drugoj strani uzme 4. Od Macelja do Djevdjelije je to vidljivo. Pametnom dosta.Propale poljoprivrede raznih zemalja Evrope,uslovljene adekvatnim subvencijama,ponor,samo u Srbiji poljoprivreda cveta ,uslovljena potporom od silnih 4000 din po ha,tigar kida,i gleda kako zemlje u okruzenju poljoprivredno posrcu.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Jel to sa 8% PDV ili bezJuce sam zvao tri otkupljivaca kod mene.
Oranica 75 din akontna, sto znaci doplatice 2-3 din maks, kao i svake godine
Sumadija Kop, 79 din u jus-u
Sumadijsko zrno 80 din
Kako je gore kod vas? Dal je cuvati ili ne?
To je cena sa pdv-om. Ne postoji kod nas nista bez pdv-a. Kad ti kaze cenu, odmah znas da je pdv ukljucen u to.Jel to sa 8% PDV ili bez