Cena soje rod 2020

Kod nas abnormalne kolicine soje idu u Backopalanacku luku put zapadne Evrope. Stotine kamiona vuku soju ka luci sa svih krajeva Vojvodine.

Ja jutros obračunao po 43. Pitao ih jel ne može ništa više od toga, kažu može samo manje soja pada...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Sta se desava sa cenom soje? Da li su izasli sa konacnom cenom ovi sto su placali akontaciju? Imam ponude od 44-46 dinara za soju koju sam stavio u magacin, koju nisam hteo da prodam odmah. Mala mi je to cena da bih je vec sada vadio iz podnog magacina.

Prva, druga, kuplung treća, ruski ti je menjač sila...

Sta se desava sa cenom soje? Da li su izasli sa konacnom cenom ovi sto su placali akontaciju? Imam ponude od 44-46 dinara za soju koju sam stavio u magacin, koju nisam hteo da prodam odmah. Mala mi je to cena da bih je vec sada vadio iz podnog magacina.

Prva, druga, kuplung treća, ruski ti je menjač sila...
Ja sam prodao iz magacina pre neki dan ,stajala samo 20 ak dana a ovu predatu još nisam obračunao,hoće da me opelješe pa odlažem agoniju,razlika 4,22 din u korist ove iz magacina.

Kod mene razlika 3.5 i 3.75din. Mada sam slucajno pogodio da prodajem kamione kada je cena rasla i kada su se nadmetali sa ponudama.

Kod nas kod lokalnog otkupljivača 43 konačna.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Nazad
Vrh