pop step
Član
Cim nude 40 din. znaci ice cena gore.
Poslato sa HUAWEI Y560-L01 uz pomoć Tapatoka
Poslato sa HUAWEI Y560-L01 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa jbg nesto i imam, jedno 10.000 e manje jer nisam je prodao jesenas po 54 a sad mogu izvuci oko 42 dinPeet da ti tako znas unapred sta ce biti ti bi verovatno sad imao, ili imas, bar 2-3 miliona evra u zaledjini koje si zaradio pametnom trgovinom
To ti je kad se dva put, ili vise puta za redom useres u gace, pa se ispostavi da radis namerno protiv sebe i volis i izaci tako usran............
50% terminski i 50% na lager, tako mi sinula ideja dok sam spavao.Ja sam optimista,jedino mislim da će kvalitet robe ove godine biti puno iznad prošlogodišnjeg otpada pa ce doja lakše naći put do EU.ako bude 45 + din prodajem odmah ako bude ispod čekaću dok mogu finansijski.Ili druga opcija (Ženina ideja) pola pradati pola čuvati kaže kaješ se samo 50% ili što si prodao pola ili što nisi.
Mozda cika Kole izađe sa boljom cenom na jesen.Moja neka prognoza je da ce ici soja na 45 oko nove godine.Ako ponude neku cenu od 38-40 din u vrsidbi ja cu da ostavim na lageru.
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka