Peet
Član
Sta to znaci? Jel to neka zadruga koja je svima isplatila soju po 44 din. ili sad placa 44 onima koji nose kod njega soju koju su skladistili kuci?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Juče mi se žalio jedan koperant Racin da je akontacija bila 40 din a kada je odneo smanjena je za 2 din tj 38 ,vipe nije dobio ništa za sada.Danas cujem da ce najverovatnije konacna cena soje kod Race biti 42 din!!!
Tek sada konacna??Nikad gora godina za soju,odnos rod-cena...Danas cujem da ce najverovatnije konacna cena soje kod Race biti 42 din!!!
Bice posejano kao i lane,opet da zaglavi na jesen...Ma jebes sad cenu sta je tu je tu ne mozemo nista,nego ocemo mi sejati soju uopste??
Juče mi se žalio jedan koperant Racin da je akontacija bila 40 din a kada je odneo smanjena je za 2 din tj 38 ,vipe nije dobio ništa za sada.
Moglo bi ove godine da se isplati ko je čuvao soju . Svjetska cijena je fino povukla gore , a pretpostavke su da bi moglo da nastavi jer ako na tako velike zalihe vuče gore onda nebi trebalo biti problema . Navodno je glavna fora u tome što su provalili Kinesku taktiku a oni su najveći svjetski kupci . Kinezi kupuju ogromne količine ali odjednom i to tako što prvo neće uopšte da kupuju kao netreba im i onda kad osjete da je cijena dotakla dno onda potpišu ugovore za zalihe za par godina . Sad znaju da Kinezi čekaju ali se niko ne plaši i zato cijena ide gore . Igra mačke i miša.