steva 1984
Član
Ako se desi scenario kao i sa psenicom gde ce svi da odvuku u zetvi agro kurti i murti moze lako da bude pusiona.Ja cu da gledam da prodam samo onoliko koliko moram stalo kuci ko i prosle sezone.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne pita nas niko nista zato sto smo zaboravili da onaj ko prodaje formira cenu a ne onaj ko kupuje!Meni se cena od 500 eura po toni čini nekako naj realnijom mada nas odavno niko ništa ne pita.
Ni soja koja se uvozi nije gmo, pricao sam sa par uvoznika iz Hrvatske koji trguju sa sojinom sacmom, dolazi iz Brazila i Indije, nekad je bila 0-1% a sada je 2-3% gmo u njoj.Pri formiranju cene treba uzeti u obzir da nasa soja nije gmo, a to neki kupci izuzetno cene. Kad bi mi mogli da dodjemo direktno do njih sigurno bi cena bila i vise nego odlicna, a ovako je sve otvoreno. Predpostavka je da bi u otkupu mogla da bude oko 400 e/t.