DusanA
Član
U Novembru ??? Jedino ako ces da je usisavas po njivi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da je sa PDV-omsa ili bez PDV-a?
Sojaprotein izasla sa cenom od 38 din/kg i na toj ceni rade kalkulaciju.
Visegodisnjom saradnjom sa njima, ustanovio sam da nisu bas normalni Ovu informaciju mi je preneo jedan prijatelj koji ih je zvao da se raspita oko cene. Nije mi spominjao da li je akontna cena.no coment za cenu sto bi rekli pa jesu oni normalni ,ili je to samo akontna cena
Sojaprotein je i proteklih godina izlazio sa nekim levim cenama,koje nisu imale veze sa trzistem i ostalim otkupljivacima,tj njihova cena je bila najmanja,tako da me za njihovu ''cenu'' zabole....cosakno coment za cenu sto bi rekli pa jesu oni normalni ,ili je to samo akontna cena
Ne, njihovi šavovi su veoma jaki. A to mogu da potkrepim činjenicom da mi nismo složni. Da su nam umesto 38 din ponudili 10din, malo bi se bunili onako iza ćoška i bili srećni jer smo mogli i gore da prođemo. Našu cenu poljoprivrenih proizvoda prvenstveno određuje šačica ljudi a potom ponuda i portažnja.bojim se da savovi popustaju.