Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tera nas DZEP da im prodamo svoj proizvod. Oni koji su soju ostavili na lager, možda čine dobro delo za sebe. Cena soje će verovatno biti veća. Bojim se proleća, kada svi svoju soju budu prodavali sa lagera da cena nebude još manja nego što je sada. Država se prema nama ponaša kao maćeha i zbog toga očekujem da će nas monopolisti, koji vladaju na ovom području, počistiti.Ma bravo za njih u organizaciji. Niko nas ne tera da im prodamo ili da kupimo djubrivo od njih,a radimo svake godine isto.
Nije mi zelja da cena na prolece bude manja cak naprotiv. E, sad to nezavisi ni od tebe ni od mene vec od "trzista".Sama pomisao da ce cena soje biti manja prilikom prodaje na prolece pokazuje tvoj negativizam i zelju koju na tvoju zalost se nece ispuniti!
Pa ta vikiorija je postala grobar srpske pojuprivrede,A ja sam danas prico sa likom,koji trguje sa koncetratima,a i on ima svoje soje pa se raspitivo kod komercijalista od razni fabrka stocne hrane ,i oni mu tvrde da ce dostici proslogodisnju cenu ,Aj opet na viktoriju oni stavili 37 a farn komerc digo na 41 pa to je razlika 330 evra po vagonu. I ne zasluzuju da se viktorija pise velikim slovom posto ,aj nisam dosad psovo na forumu pa necu ni sad.Bescanska zadruga konacna cena 37 dinara naravno rade za Viktoriju