Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako ti računi ne budu važili za subvencije dogodine, biće to baš nepovoljna cena......Juče kupio semenski kukuruz od ove sezone sa nešto povoljnjiom cenom.
Bez sirih informacija tipa racun, cena, tip semena deluje ka nepotreban post.Naravno da nije hvalenje,nego samo obaveštenje da bar kupimo povoljnije seme da možemo posejati,od sve ove muke koja je zadesila nas poljoprivrednike.
Nisam. Zadnjih godina sam preso na 100posto plodored. Jedne godine sve kukuruz ,druge sve soja i u krug iz nekih razloga. Sad mi na redu soja , pa nisam upratio@MOMOSARIC
Jesi imao uvid u cijenovnike kod nas?
Nekako mi se cini da bi moglo biti jeftinije sjeme za koju marku u odnosu na proslu godinu.
Mislim da je u Srbiji prosle godine bilo skuplje ili sam u zabludi???
Momo moj to što oni nanesu na seme je toliko malo i beznačajno a naplate kao da je čarobni pasulj, ako hoćeš već da pomogneš biljci u startu (što bi rekli u venu) onda probaj sa mikrogranulisanim đubrivima, imaš depozitore pa probaj, mada i tu na kraju nema neke ekonomske dobiti na kraju, kod nas svi odustali od tog, onda možeš misliti koja je to količina nečeg što se nanese na seme i koliki je uticaj na razvoj biljke, ko kad bi pljunuo u more.Kod mikrogranulisanih đubriva se bar vidi napredak golim okom a što se tiče forsa to pomaže donekle ali je jadno koliko oni to naplate, navikli da nas šišaju a i što da ne, kod semena mi je bitna energija klijanja i klijavost i fungicidna zaštita a za dalje se ja sam staram.Nebi se slozio Sale . Cijena osnovna jeste pljacka , ali te specije vrijede svaki dinar. I ja sam bio skeptican ,za insekticide ,pogotovo za tzv bio stimulatore. Promijenio sam misljenje. Mislim da se isplati to.
Kako, evo gledam ovaj cjenovnik iznad postavljen, prosle godine P9241 je bio skuplji kad preracunam u nase markeU zabludi si......
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
265 i 245 evra vreca kes, sutra mi stize.Koje su cene kod vas za avans Dkc 5075 i. 5092.