Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
rasa02 je napisao(la):E videli bi ste njihove cene da su uspeli da uniste nase institute,onda nebi imali konkurenciju,srecom po nas pa to nisu uspeli,sejmo domace.Mislite i na svoja pokoljenja,ne dozvolite da te strane kompanije protiraju GM seme
![]()
Mislim da je cena ~ 3200 din /sj (sj= 25000), + oko 500 din da bude tretirano nekim osnovnim insekticidom, al raspitaću se jošIMT-550 je napisao(la):A ima li ko da zna cene Syngenta hibrida kukuruza za 2011. godinu....![]()
![]()
![]()
dobra ti tehnikaivanm je napisao(la):Zadnji put sam se pre 4 godine prevario da kupim seme u januaru-februaru.
Normalno je da u predsezoni bude jeftinije, ali ovo nije normalna zemlja. Ovako lepo, pare u džepu čekaju, raspitujem se gde šta ima, imam vec pripremljen spisak šta mi treba i šta može da ga zameni i kupim 10-15 dana pred setvu i uvek nadjem po veleprodajnim cenama. Razlog je prost - kad vide trgovci da od prometa nema ništa, da vidiš kako obaraju cene.
Da se razumemo, sa ovolikom konkurencijom kakva je kod nas - nema loših hibrida, ima samo loših izbora i loše odrađene agrotehnike, a to je već na nama. Dobra zemlja, propisujuća gustina, navreme sve odrađeno - svaki će dobro roditi...
kako ? Mislis kako clan ivanm kaze ili ?rasa02 je napisao(la):Ove godine ce verovatno biti tako![]()
Jel zna neko cenu Agris semenaMILOŠ D.T je napisao(la):Jel se zna cena Agris semena kukuruza?
Bio je na prezentaciji u Subotici kaze da vlasnik Dr s brkovima smesan covek rekao je da ce preporucena maloprodajna cena biti 2500 din za SJ ( valda 25000 neznam kolika su im pakovanja)Dolovac je napisao(la):Jel zna neko cenu Agris semenaMILOŠ D.T je napisao(la):Jel se zna cena Agris semena kukuruza?![]()