sale ratar
Član
Marko za celu godinu od 1.1. 2012. - 31.12. 2012. palo 384 litre. Šta reći.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ужас, и ми скоро толико. Онда дефинитивно знаш да радиш посао. Уз добру земљу, наравно, чим имаш такве приносе са тим падавинама.Marko za celu godinu od 1.1. 2012. - 31.12. 2012. palo 384 litre. Šta reći.
@sale ratar
Upravo kao sto sam mislio. Da skidas iskljucivo u zrnu kao ja onda bi imao drugaciji izbor hibrida. Fao 600 i 700, nasi hibridi su potpuno konkurentni stranim.
Nista to nije cudno sto manje fao grupe su superiornije stranih hibrida od nasih. Do pre 5-6 godina izuzetno mali procenat je krunio na njivi, te cinjenica vlaga je bila potpuno nevazna. Sada se to promenilo. Porucujem vlasnicima, organizatorima razvoja domacih kuca da uloze sredstva u fao 300 i 400 i narocito na brzo otpustanje vlage. Ako se pojavi domaci hibrid koji moze da mi da slicne prinose kao pionir f73, dkc 4590, pionir n01 rado cu ga sejati, cak sta vise izbacicu pionir.
Na ove cene plus 1000din poncho od 0,5.