Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I obavezno da bude retrogradni Merkur u Veneri!I vetar na selektoru da bude 20m/s,gledati da napolju bude rosa i da je prethodnu noc bio mlad mesec. Hemiju obavezno cediti kroz svilenu carapu ali da je Dior ili D&G.
Pustati tiho muziku sve vreme dok se seme tretira,gledati da bude sto vise Betovena.
To su neki osnovni parametri koji moraju da se ispostuju kako bi seme bilo pravilno istretirano.
Pre dve godine, na jednoj njivi original seme pšenice bez insekticidom mi urnisao bauljar. Moju doradu na drugoj njivi ni taknuo. Različite komšije ali istog shvatanja. Netaknuto strnište mesecima."ukrajinska" itd. To je opasna prevara.
A taj drveni stap!?...od koje vrste drveta je?Ja sejem ne tretirano i ne selektirano, imam semesan kupljen pre neku godinu, njega malo sipam u sejalicu i promešam drvenim štapomPosejem 280-300kg po hektaru i imam među boljim prinosima u selu, pre neku godinu čak među prva 3. Sada sam kupio "semensku" za sve površine a za moju imam redovne kupce koji takođe seju bez selekcije i tretmana, čak još uvek i ciklonom neki razbacaju
Jedan drugar imao 9 tone letos pored reke od mog semena što je kod nas misaona imenica ali nešto se poklopilo što najmanje ima veze sa selekcijom i tretmanom.