Imas neki link?U SADu kaze da ce ozima psenica imati istorijski podbacaj . Najvise zbog nekih susa u nekim podrucjima jesenas i zimus .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imas neki link?U SADu kaze da ce ozima psenica imati istorijski podbacaj . Najvise zbog nekih susa u nekim podrucjima jesenas i zimus .
1 velika istina oko uloga i prinosa samo sto 90%, ljudi ne racuna amortizaciju i sva davanja koliko ih kosta ulogAko bas rodi imamo velike sanse da izvucemo nulu.
Ugrubo sam računao pre neki dan iz glave. Jutro pšenice sa arendom me košta oko 1.000 evra. Ako bude 25 din i rodi 5 tona po jutru ja sam na nuli. To je ta tvoja priča...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Baca jel si ti procitao ,sta si napisao dok nisi objavio?Pojedincima juce kriv Vucic za cijenu zita a danas Ukrajina, samo oni nisu krivi sto nisu prodali dok je cijena bila dobra
Inace situacija nije dobra sa cijenom zita ali pada cijena i ostale robe, ako rodi bice prostora da nesto ostane, prezivjeli smo dve susne godine za redom
Ха ха добра ти је та Алиса у земљи чудаCujem da jedan iz sela ima informaciju da osenica ove godine ide na 70din, arende padaju na 100e/kj i niko je nece hteti.
Baš u komentarima za taj snimak može da se pročita svašta.
Goran Milisavljevic
Gospodo dragi seljaci kao i ja,da li ste toliko blesavi,po celi dan avioni zaprasuju nebo nad Srbijom,sitne cestice barijuma,aluminijuma,
mangana padaju na nasa polja uz pomoc nase vlade koja im je sve to dozvolila dok mi shvatimo
ode mast u propast,probudite se,njihov cilj je glad i depopulizacija
Ja ne znam da li si svestan šta si napisao. Pšenica u ovom trenutku nije u rukama proizvođača a i ako jeste to je veoma malo. Od prošle žetve je izvezeno nešto malo manje od 800 000t, rod je bio oko 3.2 mil t, potrošnja je oko 1.6 mil t, što znači da ima 800 000 plus prelazne zalihe od prošle godine a to je ona pšenice koja se nije izvezla jel je bila zabrana. Lako se može sračunati da ima 1.2 mil t do 1.6 mil t. To je pšenica kod velikih izvoznika koji su je platili 38 din a sada ne mogu da je izvezu nigde po toj ceni, plan je da se nova otkupi po 18 i onda napravi srednja cena sa starom pšenicom. Veoma je optimistična i nemoguća cena od 23-25 din novog roda, biće to dosta nižePojedincima juce kriv Vucic za cijenu zita a danas Ukrajina, samo oni nisu krivi sto nisu prodali dok je cijena bila dobra
Inace situacija nije dobra sa cijenom zita ali pada cijena i ostale robe, ako rodi bice prostora da nesto ostane, prezivjeli smo dve susne godine za redom
Hvala