Cena psenice rod 2015. god.

Da li ima nekog sa podrucja sokobanje. Treba mi kontak telefon od coveka sto drzi Bkendijski mlin. Ili tako nesto slicno. Ali mislim da se zove Blendijski.

Tamo sam bio 3 godine zaredom na odmoru obisao sve al nisam video mlin nigde samo one vodenice koje samo sluze za slikanje i pokazivanje retko koja radi. Mozda radi nekad ona na vrmdji zadnji put kada sam bio nije bilo dede da je ukljuci.

Ja danas prodao psenicu po 18 dinara. Napunjena jedna kada od 28t. Ostalo mi jos oko 60t. Videcu sta cu sa njom. Sta mislite je ce ice cena gore....

Nisam prodao psenicu al sad vec pocinjem da se jjedim sto nisam jer evro polako skace a cena ista ili cak i pada pomalo,ne znam da li cu je cuvati vise mislim da cena nece ici vise gore...!:sta:

I moja ce jos da ceka. U silosu je, nista joj ne fali da stoji..
Rod 2012. sam prodao po 28 din.
Rod 2013. po 24 din.
Rod 2014. po 18 din.
a cene djubriva, goriva i hemije svi znamo kako su se kretale i kako ce da se krecu i dalje.

2015 imam dobar prinos i zadovoljan sam sa 200e po toni, mada mi to sad deluje nemoguca misija.

@Darko
Ovo sto si pisao i ja se slazem sa time.. Tako je sa secernom repom, kukuruzom. A kad pokrenem korekciju cene zakupa sa zakupodavcima odmah neslaganje.

Nazad
Vrh