crni gruja
Član
Obezbedio jos 2000kg po 20 din sa sve prevozom do kuce,, i jos malo sto sta i sperman leger da se izgura do Nove godine kad prasice boze zdravlja prodajem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sa ovako jakim otkupljivačima možemo da očekujemo stabilnu cenu na tržištu,kolike su ti potrebe za sledeći period da pokušamo da ti sačuvamo po ovoj ceni?Obezbedio jos 2000kg po 20 din sa sve prevozom do kuce,, i jos malo sto sta i sperman leger da se izgura do Nove godine kad prasice boze zdravlja prodajem
To i jeste pravi otkupljivac kamo srece kad bi ih bilo vise.Nema tu mesta smehu vrlo je ozbiljno.
Potrosim oko 12-15 tona hrane ,, sve sto uzmem ovde jeftinije . meni je cena ishrane tako lepa da imam zarade da ne kukam i ne molim nikoga za sto sta i nemoj se sekirati ti za mene i posmejavati se a ja cu se tebi smejati jer ces je ove godine dati tako jeftino da ces da places od muke a ko se zadnji smeje nasladje se smeje .. a razmisli malo ovo je cena u centralnom delu Srbijesa ovako jakim otkupljivačima možemo da očekujemo stabilnu cenu na tržištu,kolike su ti potrebe za sledeći period da pokušamo da ti sačuvamo po ovoj ceni?
Svaka ti cast druze,svi mi postujemo tvoje rezultate, clan Goran G .te nije nicem prozvao ,posto ti uglavnom kupujes kukuruz i psenicu i placas vise nego sto mi mozemo da prodamo,sta bi ti u situaciji kada budes ako da bog za novu godinu prodavao svinje po jednoj ceni naprimer i nemozes da prodas tesko, a drugi se hvali kako on prodaje za daleko vecu cenu bez problema,ti bi se tu nasao uvredjen i zacudjen kako ti nemozes isto da prodas pa ni za manje pare.Onda uzmi heklicu i heklaj .. ako sebe ne smatras i nisi se nasao u svemu tome sbe sam nasao u da je bolje i lepse ziveti na selu i moze se ziveti ali treba raditi.. cene me i postuju jer ovakve uslove gde ja drzim krmace i prasad jos nisu videli.. cude se kako iz grada u selo i da budem bolji od njih i da ne kukam u tome je poenta kupovine jeftinije hrane
to se nece desiti nikada jer imam veliki broj otkupljivaca koji su zainteresovani za moju prasad . samo moze da bude razlika . u ceni u gradovima .. jer su u Kraljevu uvek najeftiniji , svi u Kraljevu mogu samo da prodaju jeftinije ili po istoj ceni,, nikako skuplje od meneSvaka ti cast druze,svi mi postujemo tvoje rezultate, clan Goran G .te nije nicem prozvao ,posto ti uglavnom kupujes kukuruz i psenicu i placas vise nego sto mi mozemo da prodamo,sta bi ti u situaciji kada budes ako da bog za novu godinu prodavao svinje po jednoj ceni naprimer i nemozes da prodas tesko, a drugi se hvali kako on prodaje za daleko vecu cenu bez problema,ti bi se tu nasao uvredjen i zacudjen kako ti nemozes isto da prodas pa ni za manje pare.