Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@macva slazem se da bi lagerovali, namestili objekte pogodne za to, ali drzava ne da da se seljak razvije, to je poznato....
a sto se tice sejanje, tako je ja nisam sejao dve god uopste (kad je bila ona cena cuvena od 8,9 din pre par god) i zakorovio sam njive, ipak ih psenica iscisti dosta dobro....ali s druge strane, cena uzasna kako se predvidja
Тако је. Имају робне резерве које испуњавају своју сврху, контрола тржишта тј маркетмејкер ако треба, а не само магацин. А то да неки леваци користе за шорт, тек лудило. Виећемо од понедељка дал то има неки одјек у свету. Знало се за њих да ће откупити 4-6 милиона тона да попуне своје резерве, и ово је само потврда озбиљности. При томе колико пратим, Руси су показали изузетно висок степен професионалности код ових извештаја и транспарентности планова. Сад још кад би били у праву они њихови аналитичари који тврде да источни делови имају лошији род, да бар мало накривимо капу.Znači Rusija otkupljuje pšenicu od proizvodjača za robne rezerve , jel tako ? Sad koju količinu ? Inače piše da im se cijena vrti oko 165e/t . (uzeo sam u prosjeku 7000 rublji što se pominje)