Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taj Vukosav nas zakopava svake godine sa njegovim prognozama, ko je covek uopste i za cije ciljeve iznosi svoje prognoze tj ko ga placaVukosav Saković ,na RTS - u izneo predviđanje cene pšenice , 17-18 din/kg.
To kazu i ovde bas ti stariji ali ja mislim da kad su se oni intezivno bavili poljoprivredom i proizvodnjom zita nije bilo prskanja od bolesti,a kisa u cvetu je odlicna prilika za pojavu bolesti(fuzarijuma).Nemora da znaci da sam u pravu ali je to neko moje misljenje.Ni meni nije jasno , logično je tako kako ti kažeš , a stariji ljudi ovde kažu za pšenicu , kiša u cvatu - loš rod ??
I odjednom udari led i nevreme i izlupa svog mercedesa i od kiše okrenese šleper i pritisne i vas i vašeg mercedesa.Gluvo bilo.E toliko je i pšenica sigurno rodila....Puno puta pšenica rodila al nemožeš je skinuti .Pada ko sada 20 dana ,kombajevi zapadaju ,hektolitar propade za 5 dana a ona pobeli ko zid.Za 10 dana pušta klicu iz zrna i kraj priče.Za sada se svi molimo i nadamo najboljem.Vec je formirano zrno i psenica ga naliva, kao kad vi, sa novcanikom punim love,sipate gorivo u vas novi mercedes.............da idete u provod.................
E bas 15-16 da bude tesko da ce da bude...Mislim da ispod 18 din nece biti ali tesko ce ici preko 20.Daj Boze da bude 27-28 din sto je i realno ali to je trenutno spram svih berzi nemoguca misija!Do žetve ima još da se čeka a kod nas se već spominje cena otkupa od 15-16 dinara po kilogramu
Daj bože da bude 30 din ali za svaki slučaj ti zapamti šta sam rekao pa se čujemo za mesec dana.E bas 15-16 da bude tesko da ce da bude...Mislim da ispod 18 din nece biti ali tesko ce ici preko 20.Daj Boze da bude 27-28 din sto je i realno ali to je trenutno spram svih berzi nemoguca misija!
Daj bože da bude 30 din ali za svaki slučaj ti zapamti šta sam rekao pa se čujemo za mesec dana.