slobapatrola
Član
Leko ako je ti izbacis propasce drzavaako cena bude 16 dinara bez pdv,ne znam ko ce je sejati u oktobru,ja cu je izbaciti iz setvene strukture.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Leko ako je ti izbacis propasce drzavaako cena bude 16 dinara bez pdv,ne znam ko ce je sejati u oktobru,ja cu je izbaciti iz setvene strukture.
drzava je propala davno,a ja gledam sebe svoju kucu i isplativost proizvodnje -necu za dzaba da radim -bolje da lezimLeko ako je ti izbacis propasce drzava
Tako je,pored Paora neki od sutra krecu sa cenom od 20 din.Informacija vruca ali jos uvek nezvanicna.Ja ne lupam zvao sam otkupno mesto zadruge PAOR iz Deliblata. Imaju poslovnicu u selu blizu mene. Covek nista ne precizira ali kaze oko 19 dinara sa tendencijom rasta, razliku u ceni ce doplatiti kao i uvek.
drzava je propala davno,a ja gledam sebe svoju kucu i isplativost proizvodnje -necu za dzaba da radim -bolje da lezim
Ja ću ga okačiti čim ga budem video,za sada nema ništa ukupno 6 različitih firmi sa kojima kontaktiramTalianu ajd okači ti cenovnik iz tvog kraja.....
Agrotrejding se izjasnio da neće plaćati više od 16rsd/kg bez pdv i sa tom cenom je izašao u susret lokalnim otkupljivačima i zadrugama.
promasio si temu al ipak da ti odgovorim,koji je mesec jel avgust? videcemo u avgustu oce biti 30?jel proda ti kukuruz ya 30,00
Колико се сећам добијеш формулар од њих, и вратиш факсом са твојим подацима. и добијеш неки број. Онај други део око саме робе и том документацијом су ми одрадили у силосу па не могу да се сетим, али у питању су неки документи о количини и квалитету. У суштини најбитније је да имаш близу јавно складиште да се не малтретираш.Sta je prosle godine trebalo od papira za prodaju robnim rezervama? AKo se slucajno zeznu pa nesto otkupe, da budem spreman...
Gledam sad u temi cena kukuruza, da je cena pšenice na berzi 22,20 RSD, a ispod napomena da je 17 RSD za rod 2013. Može li neko da mi objasni u čemuje razlika, tj. jel' neko gadljiv na novu pšenicu? Inače u Čurugu se cena još ne zna, a ja danas krećem sa vršidbom.