zemljostrugar
Banned
Ma kako da ne. Baba snila ono sto joj bilo milo ..... Sve je to jos zelena trava doma mog....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Procena ti je trenutno 100% tacna.Moja slobodna procena 16-16,5 odokativna. Pomeranja tek u oktobru
Послато са Lenovo A5000 уз помоћ Тапатока
....voleo bi da vidim kalkulaciju svih ulaganja da bi stigao do takvog prinosa, pa onda da polemisemo o ceni od 13-14 dinara......Cena od 13-14 dinara uopste nije losa za one koji ce imati prinos preko 10000kg po hektaru.Ovde je na forumu puno takvih koji to ocekuju.
Realno nekima na ovu dobru godinu za psenicu nece pomoci ni 20rsd po kg da bude.
Cena od 13-14 dinara uopste nije losa za one koji ce imati prinos preko 10000kg po hektaru.Ovde je na forumu puno takvih koji to ocekuju.
Realno nekima na ovu dobru godinu za psenicu nece pomoci ni 20rsd po kg da bude.
Šta sam ti ja skrivio,da me prozivaš i podsmevaš mi se u svakom drugom tvom postu?
Moja OČEKIVANJA što se prinosa tiče jeste 10t/ha,ulaganja su velika,rizici još veći! Cena svaka ispod 18din je SRAMOTA za ovu državu,iako direktno nema veze sa tržišnim cenama,ali itekako ima direktno veze sa pojedincima,koji se godinama igraju se cenama na ovim prostorima