zarkovmali
Član
Da nije firma Seltex iz N.Sada?Ja ću u utorak da prodajem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa gresis, mlin Zivica melje vrlo malo a pekara Zivica skoro pa ne uzima brasno od njih, mozda u sezoni ili mesec kasnije. Pekara 'Pomoravlje' Zivica najvise saradjuje sa ''Euromlin'' Petrovac, oni im doteruju brasno cisternamaNije mi jasno kako uzimaju brašno kad ga oni melju
Jeste to je ta firma, radio sam prevoz za njih u nasem kraju, sledece nedelje prodajem mojih 300 tona. Tovarim na kucnom lageruDa nije firma Seltex iz N.Sada?Ja ću u utorak da prodajem.
Prvi put cujem,a sto im onda drnda onaj mlin svaki danPa gresis, mlin Zivica melje vrlo malo a pekara Zivica skoro pa ne uzima brasno od njih, mozda u sezoni ili mesec kasnije. Pekara 'Pomoravlje' Zivica najvise saradjuje sa ''Euromlin'' Petrovac, oni im doteruju brasno cisternama
DpsProdata danas Psenica 24,5 sa pdv nema lagera bez ulaznih troskova tel kel odbici I njihov prevoz kamionima.